Online Diyet

 

Online Diyet Nedir?

Son zamanlarda günün yoğunluğu, gelişen teknolojiler ile birlikte online diyeti hayatın bir parçası haline getirerek günlük yaşantıya kolaylık sağladı. Yoğun iş temposuna veya ulaşım sıkıntılarına bağlı kalmadan istenilen zamanda kolaylıkla diyetisyenine ulaşabilme imkanı, online diyet sayesinde kişilerin motivasyonunu dinamik tutmayı sağlıyor.

Yapılan bilimsel çalışmalarda da online diyet yapanların başarısının yüksek olduğu, online diyet sürecinin oldukça verimli olduğu gösteriliyor.

Online diyet, diyet sürecinin mesafeler olmadan kolaylıkla yönetilebildiği bir sistemdir. Telefon ve internet aracılığıyla sesli veya görüntülü aramalarla gerçekleşir. Online diyette birey ayrıntılı olarak değerlendirilir, kan tahlilleri, yaşam tarzı ve kişinin bireysel özellikleri dikkate alınarak tamamen kişiye özel bir diyet listesi hazırlanır. Daha sonra program detaylı bir şekilde takip edilir. Haftada bir, 10 günde bir veya 2 haftada bir görüşmeler yapılır. Online diyette takip süreleri kişinin sürecine ve isteğine göre diyetisyeni ile birlikte karar verilir. Gün içinde Whatsapp gibi iletişim uygulamaları aracılığıyla iletişimde devamlılık sağlanır.

Diyetisyen Gözde Ağca Beslenme ve Diyet danışmanlık merkezindeki diyetisyenler ile kilo alma, kilo verme, hastalıklarda beslenme ve diğer beslenme danışmanlığı programlarının hepsinde online diyet programına katılabilirsiniz.

Keyifli ve sağlıklı bir yolculuğa çıkmak isteyen kişiler için mesafeler olmadan online diyet programımız ile hedefe ulaşmak mümkündür.

Online Diyet Danışmanlığı Nasıl Yapılır?

İlk online diyet görüşmenizde temel bilgileriniz alınarak yaşam tarzınız, kan tahlilleriniz ve hedefinize göre beslenme programınız diyetisyeniniz ile görüşmenizde belirlenir. Bir yandan ev ortamınızda, online diyet takibi sürecinizde tartı ve diğer ölçümlerin nasıl yapılacağı asistanımız tarafından size aktarılır. Online diyet sürecinde evinizde tartı ve mezura olması yeterlidir. Süreçte sadece kilo takibi değil, vücut ölçüleri de takip edilmektedir.

Daha sonraki görüşmelerde ölçümleriniz incelenir ve listeniz düzenlenir. Tartının yanı sıra mezura ile yapılan bel ve kalça ölçümleri de takip edilmektedir.

Online diyet programlarımızın amacı tamamen size özel olarak hazırlanmış diyet listeleri ile sağlıklı yaşam tarzı değişikliğini zevkli bir yolculuk haline getirmektir.

Online Diyet Programının Avantajları Nelerdir?

  • İş temposu yoğun, yüz yüze görüşmeye vakit ayıramayan kişiler
  • Küçük bebeği olup yalnız bırakamayan kişiler
  • Hareket kısıtlaması olan gebeler veya özel durumu olan kişiler
  • Diyet sürecinde motivasyona ve gün içinde desteğe ihtiyacı olan kişiler
  • Yurt dışında yaşayan veya kültürüne uygun beslenme programı isteyen kişiler
  • Şehir (Kocaeli) dışında yaşayan ve diyetisyenlerimizle ilerlemek isteyen kişiler

İçin mesafeler olmadan beslenme takibi ve online diyet ile süreç takibi kolaylıkla yapılabilmektedir.

Online diyet programında :

  • Diyetisyene ulaşma kolaylığı olmaktadır.

Gün içinde sorunuz olduğunda diyetisyenlerimize Whatsapp üzerinde ulaşabilirsiniz.

  • Motivasyon desteği ile pes etmeden ilerlersiniz.

Diyetle ilgili bir motivasyon kaybınız olduğunda online diyetisyeninize ulaşarak gereken desteği hemen alabilirsiniz. Online diyette çözüm odaklı ilerleme ile motivasyon kaybınız en aza indirilir. Online diyet takipleri ile kolayca hedeflere ulaşılır.

  • Porsiyonlardan emin olmanızı sağlar.

Diyette bazen öğünler, porsiyonlar, yemekler gün içinde hazırlama aşamasında veya öğün esnasında soru işareti yaratabilir. Bu tarz durumlarda online diyet programında diyetisyeninize sorularınızı ileterek bilgi ve destek alabilirsiniz.

Nerede olursanız olun online diyet programımız sayesinde sağlıklı fit bir bedene sahip olabilirsiniz.

 

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

malatya altın fiyatları

Tokat'ta Bugün

tokat vefat edenler