200 Kalorinin Altında Ara Öğünler

Ara öğün, ana öğünler arasında atıştırdığınız küçük öğünlere denir. Bu küçük atıştırmalıklar kan şekerinizi dengeleyebilir ve sonraki öğünde daha kontrollü yemenizi sağlayabilir. Sitemizde ara öğün tariflerini bolca paylaşıyoruz.  Sevdiğiniz seçeneklerle kontrolü elde tutabilirsiniz. Bugünkü tariflerimizin bir farkı da hepsinin 200 kalorinin altında olmasıdır. Böylece kilo kontrolü ve zayıflama programlarına da uygun olabilirler ve oldukça hızlı hazırlayabilirsiniz. Diğer ara öğün tarifleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İşte 200 kalorinin altında 5 fit tarif:

  • 2 adet kuru kayısı+ 2 adet ceviz+ 2 kare bitter çikolata+1 fincan yeşil çay

Kuru kayısıların içini açın ve ceviz ile doldurun. Ardından bitter çikolatayı benmari usulü eritip üzerine dökün. Buzdolabında soğuduktan sonra yemeye hazır olacak. Yanına bitki çayı olarak yeşil çay veya sade kahve ile keyifle diyet ara öğün tarifleri hazırlayabilirsiniz. Tarif 192 kaloridir.

  • 150 gram probiyotik yoğurt+ 1 çay bardağı donmuş böğürtlen, ahududu, yaban mersini karışımı+1 çay kaşığı keten tohumu

Yoğurt, donmuş meyveler ve keten tohumunu mutfak robotundan geçirerek veya karıştırarak afiyetle yiyebilirsiniz. Hem probiyotik hem de prebiyotik yoğurtlu ara öğün yapabilirsiniz. Tarifimiz 188 kaloridir.

  • 2 dilim çavdarlı peksimet+ 2 tatlı kaşığı sürülebilir peynir + 5 adet zeytin+ 2 dilim domates+ kuru nane

Peksimetlerin üzerine sürülebilir peyniri bıçak yardımıyla sürün. Üzerine zeytin dilimleri, domates ve nane ile süsleyin. Yanına sıcacık bir bitki çayı ile ara öğün tariflerini taçlandırın. Tarifimiz 130 kaloridir.

  • 1 adet muz+ 1 silme yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi + 1 çay kaşığı kakao

Muzu dilimleyin. 2 dilim muz arasına fıstık ezmesi sürün ve üzerine kakao serpin. Muzlu ara öğünler seviyorsanız favorilerinizden olacaktır. Tarifimiz 157 kaloridir.

  • 200 ml laktozsuz süt+ 1 tatlı kaşığı chia tohumu+ 1 küçük boy elma+1 çay kaşığı tarçın

Süt, tarçın ve elmayı mutfak robotu ile iyice karıştırın. Ardından içine chia tohumu ilave edin. Bu tarif hem meyveli hem de proteinli ara öğünler grubunda sayılabilir. Tarifimiz 194 kaloridir.

Bunları da Okumalısınız :  Cevizli Kabak Tarator

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

malatya altın fiyatları

Tokat'ta Bugün

tokat vefat edenler