Vodafone 20 TL’lik tarifesiyle cepleri yakmayacak!

Vodafone, cepleri yakmayacak bir tarife olan 20 TL’lik tarifesiyle kullanıcılarını memnun ediyor. Bu tarife sayesinde düşük bir bütçeyle yüksek kaliteli iletişim hizmetlerine sahip olabilirsiniz. Vodafone’un müşterilerine sunduğu avantajlar arasında yüksek hızlı internet, sınırsız SMS ve dakika paketleri gibi seçenekler bulunuyor. Ayrıca, tarife değişikliklerinden ve birçok kampanyadan yararlanabilirsiniz. Vodafone 20 TL’lik tarifesiyle uygun fiyatlı bir seçenek arayanlar için mükemmel bir seçimdir.

Vodafone Askerfone Tarifesi

Vodafone, yeni tarifesiyle askerlerin iletişimini kolaylaştırmayı hedefliyor. Askerfone tarifesi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ön gördüğü saatler ve kurallar dahilinde aktif olacak.

Tarifenin İçeriği

Askerfone tarifesi, hafta içi 08.00 ile 18.00 saatleri arasında belirlenen 7 numara dışında konuşmaya izin veriyor. Tarife 2 sabit hat ve 5 yurtiçi mobil hat olmak üzere 7 numaradan fazla bir iletişime izin vermiyor. Ayrıca tarife, internet sağlayıcısı aktive edilmeyecek.

Tarifeye Geçiş

Askerler, Askerfone tarifesine numaralarını taşıyarak veya yeni bir hat alarak geçiş yapabilirler. Tarife, her yöne 500 dakika, aynı servis kullanıcılarıyla sınırsız konuşma, 3500 SMS ve 28 günlük hediye paketleri sunuyor.

Detaylar

Asker Süper Kolay Paketi, Vodafone kullanıcılarıyla sınırsız konuşma, 1500 SMS paketi ve her yöne 500 dakikayı içeriyor. Veri kullanımı veya SMS hakkı içermeyen tarife, sesli görüşme imkanı veriyor. 542’yi arayarak da satın alınabilen tarifenin fiyatı, 20 TL.

Vodafone Yöneticisi Uğur Sennaroğlu’nun Açıklaması

“Askerlerin sevdikleriyle iletişimini sağlayarak, hasret gidermelerini istedik.” dedi.

Askerler, Askerfone tarifesiyle iletişimlerini kolaylaştıracak, sevdikleriyle hasret giderirken maddi açıdan da rahat edecekler.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir