Uyurken yağ yakımını hızlandıran mucize tarif yoğurt kürü nasıl yapılır?

Uykuda yağ yakımını hızlandıran yoğurt kürü tarifine hoş geldiniz! Bu mucizevi tarif sayesinde, uyurken bile vücudunuz yağ yakacak ve zayıflamanıza yardımcı olacaktır. Yoğurt kürü, vücudunuzu temizler ve metabolizmanızı hızlandırır. Tarifin hazırlanması da oldukça kolay! Sadece birkaç malzemeye ihtiyacınız var ve kürü gece yatarken tüketiyorsunuz. Yoğurt kürü, sağlıklı bir yaşam tarzı ve egzersiz ile birlikte kullanıldığında harika sonuçlar ortaya çıkarır. Siz de bu mucizevi tarifi deneyin ve sağlıklı bir bedene sahip olmanın keyfini çıkarın!

Yoğurt Kürü Malzemeleri Neler?

4 yemek kaşığı yoğurt

1 tatlı kaşığı pul biber

1 çay kaşığı kekik

Yarım limon

Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır?

4 yemek kaşığı yoğurdu kaseye aldıktan sonra sonra 1 tatlı kaşığı pul biberi ardından kekiği ekleyerek iyice karıştırıyoruz.

Sonrasında ortadan ikiye bölmüş olduğumuz limonun yarısını da küre ekleyerek homojen bir hal alana kadar karıştırıyoruz.

Malzemelerin azlığı veya çokluğu kişinin isteğine göre değiştirilebilir.

Pul biber 1 tatlı kaşığı yerine 1 çay kaşığı koyularak da kür hazırlanabilir.

Pul biber veya kekik tüketemeyenler için yağ yakımının en önemli parçası doğal antioksidan olan limon tek başına kullanılarak da bu karışım hazırlanabilir.

Yoğurt Kürü Nasıl Kullanılır?

Hazırladığımız kürü gece uyumadan 1 saat önce tüketiyoruz ve yağ yakımını başlatmış oluyoruz.

Bu kür 15 gün boyunca her akşam uyumadan önce düzenli olarak kullanıldığında göbek yağlarının erimesini ve yağ yakımının hızlanmasını sağlar.

Hazırladığımız yoğurt kürü için azami süre 15 gündür fakat isteğe göre 1 ay veya 3 hafta olarak da kullanılabilir.

Herhangi bir diyet uygulanıyorsa yanında kullanılarak yağ yakımını hızlandırıp etkili sonuçlar getirebildiği gibi diyet yapmıyorken yediklerimize dikkat ettiğimiz takdirde de bu kürü uygulayarak istenilen sonuçları hızlı almak mümkündür.

Pin445Paylaş3TweetleTelegramWhatsApp

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

malatya altın fiyatları

Tokat'ta Bugün

tokat vefat edenler