Aspirin Limon Maskesi Nasıl Yapılır?Aspirin Limon Maskesi Tarifi

Aspirin limon maskesi, cilt sorunlarınızın hızla çözülmesine yardımcı olabilecek pratik bir ev yapımı çözümdür. Bu maske, aspirin’in anti-inflamatuar özellikleri ve limonun ciltteki lekeleri azaltma yeteneği sayesinde sivilce, siyah nokta ve ciltteki diğer problemlere etkili bir şekilde müdahale eder. Hazırlaması da oldukça basit! Tek yapmanız gereken birkaç aspirini ezerek limon suyuyla karıştırmak ve cildinize uygulamaktır. Düzenli kullanıldığında, aspirin limon maskesi ile sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Aspirin Limon Maskesi Ne İşe Yarar

Aspirin limon maskesi, cildi bakteri ve mikroplardan arındırarak sivilceleri yok eder, gözenekleri temizler, cilt rengini açar ve cildin yenilenmesini sağlar. Anti oksidatif özellikleri sayesinde cilt gençleştirici etkiye sahip olan limon, güçlü bir anti bakteriyel ve anti inflamatuar olan aspirinle birleştirildiğinde etkileyici sonuçlar verir. Peeling etkisi göstererek cilt gözeneklerini açar ve derinlemesine temizler. Ayrıca ciltteki bakteri yayılımını önleyerek sivilce ve akne gibi cilt sorunlarıyla mücadele eder.

Aspirin Limon Maskesi Tarifi

Aspirin limon maskesi birçok farklı tarifle hazırlanabilir. Genellikle aspirin tabletleri, limon suyu, karbonat, kil ve badem yağı kullanılır.

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya Aspirin ve Limon Maskesi Tarifi:

Malzemeler:

  • 4 adet aspirin
  • Az bir miktar su
  • Birkaç damla taze sıkılmış limon suyu
  • Az bir miktar kil

Hazırlanışı:

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

malatya altın fiyatları

Tokat'ta Bugün

tokat vefat edenler