Genç hemşire görevi başında hayatını kaybetti

Genç bir hemşirenin görevi başında hayatını kaybetmesi tüm topluluğu derinden sarstı. Güzel ve hayat dolu olan hemşire, sağlık sektörü için önemli bir kayıp olmuştur. Bu üzücü haber insanları başta sağlık çalışanlarını olmak üzere, herkesi daha fazla tedbirli olmaya ve birbirine destek olmaya teşvik etmektedir. Genç hemşirenin ailesi ve sevdikleri için ise büyük bir kayıp olarak kalmaya devam edecektir. Hepimiz onun için dualarımızı ve desteklerimizi sunuyoruz.

Hemşire Canan Sayhan, Görevi Sırasında Hayatını Kaybetti

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Dargeçit ilçe Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri’nde görevli olan 23 yaşındaki hemşire Canan Sayhan, bir hastaya müdahale ederken aniden bilinç kaybı yaşayarak yere yığıldı. Kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Maaşını İhtiyaç Sahipleri İle Paylaşıyordu

Canan Hemşire, aldığı maaşın bir bölümünü yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi hastalarla paylaşıyordu. Özellikle desteğe muhtaç hastaların tedavisiyle uğraşılan evde bakım hizmetleri biriminde görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğu ve gözyaşları arasında ifade edildi.

Aldığı Maaşın Bir Bölümünü Kullanmadı

Mesai arkadaşları Canan Hemşire’nin yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerle kurduğu sıcak diyalogla adeta ailelerinin bir bireyi haline geldiğini ve aldığı maaşın bir bölümünü kendi gündelik yaşamına ayırarak, kalanını ihtiyaç sahibi ailelerle paylaştığını söylüyorlar.

Cenaze Töreninde Göz Yaşları Sel Oldu

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ve ilçenin diğer yetkililerinin de katıldığı törende Canan Sayhan için gözyaşları sel oldu. Seyhan, kılınan cenaze namazının ardından Dargeçit’te toprağa verildi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

malatya altın fiyatları

Tokat'ta Bugün

tokat vefat edenler