BB krem ne işe yarar? CC krem ile arasındaki fark nedir?

BB krem, makyaj ürünleri arasında son zamanların en popüler ürünlerinden biridir. BB krem, cildi nemlendirir, yüzdeki renk eşitsizliklerini giderir, lekeleri ve sivilceleri kapatır ve aynı zamanda güneş koruması sağlar. CC krem ise BB kremden daha fazla kapatıcılığı olan bir üründür. Cilt tonunu dengeleyip renk eşitsizliklerini giderir, cilt kusurlarını kapatır ve aynı zamanda nemlendirici özellikleri de mevcuttur. BB krem daha hafif bir kapatıcılık isteyenler için tercih edilirken CC krem, cilt tonunu eşitlemeyi isteyenler için daha uygun bir seçenektir. Hem BB krem hem de CC krem günlük kullanıma uygundur ve her cilt tipi için uygun bir seçenektir.
BB Krem Nedir?

BB krem, kısa adıyla Blemish Balm krem olarak bilinir. Renkli nemlendirici olarak kullanılan BB kremler, skin care (cilt bakımı) ürünleri arasında yer alır. BB krem, makyaj ürünleri arasında da yer alsa da, cilde faydaları nedeniyle skin care kategorisi içerisinde değerlendirilir. BB kremler, ciltte oluşan pürüzleri kapatmak, cilt tonunu eşitlemek, cildi nemlendirmek, SPF koruması sağlamak, güneşin zararlı etkilerine karşı korumak gibi faydaları nedeniyle sıklıkla tercih edilir.

BB Krem Ne İşe Yarar?

BB krem, cildi nemlendirmenin yanı sıra güneşin zararlı etkilerinden korur, ciltte oluşan lekeleri, pürüzleri

kapatarak cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda hafif bir makyaj ürünü olarak da kullanılabilir. BB kremler, fondöten veya pudraya göre daha hafif bir yapıya sahip olması nedeniyle, doğal bir görünüm sağlar.

BB Krem CC Krem Farkı Nedir?

BB krem ve CC krem benzer özelliklere sahip olsa da, bazı farklılıkları da vardır. BB kremler, cilt tonunu eşitleyerek cilde nemlilik kazandırırken, aynı zamanda güneş ışınlarının zararlarını engelleyen bir üründür. CC kremler ise cilt tonunu renk düzenleyici formülü sayesinde eşitler ve cildin rengini tek bir

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

malatya altın fiyatları

Tokat'ta Bugün

tokat vefat edenler