Karın Kası Egzersizleri

Sırt ve bel kısmını hareket ettirerek karın kasını hoş bir görünüme kazandırabiliriz. Ev tipi voit şeklînde olan ve kolay kullanım sunan mekik aletleri ile kısa sürede hoş bir görünüme sahip olursunuz. Ravel ve çok amaçlı spor yapmanızı sağlayan aletler, karın kasının güçlenmesine etki eder.Evde Jimnastik yaparak ve spor aletlerini kullanarak kas yapabiliriz. Yumuşak veya sert zeminde yapılan kas egzersizleri farklı boyutlarda olan ev aletleri ile gerçekleşir. El sapları ile bel incelme ürünlerini kullanmak erkek ve kadınlar için kas yapmakta fayda sağlar.

Erkek Karın Kası Egzersizleri

Egzersiz yapmak için illaki spor salonuna gitmek gerekmiyor. Eve alınan birkaç alet ile karın kası yapabilirsiniz. Aşağıda sizlere aktarılan karın kası egzersizleri erkek programı ile kemiklerinizi ve kaslarınızı güçlendireceksiniz. Fazla paralar vererek spor merkezlerine gitmeye gerek yok. Birçok ağırlık merkezine sahip spor aletlerini kullanarak, spor yapabilirsiniz.

  • Step Ve Bel Çevirme Aleti: Karın Kası için çok ideal olan step ve bel çevirme spor aletini kullanırsanız ideal olacaktır. Step aleti ileriye doğru giden ayakların sayesinde bel bölgesinin sıkılaşmasını sağlıyor.
  • Halter Spor Aleti: Halter spor aletini kollarınız ile kaldırır indirdiğiniz zaman kısa sürede bel kasınız güçlenir. Halter aleti alt karın kası egzersizleri için idealdir.
  • Scarlett: Erkekler için iki kolu çalıştıran bu üründe erekler kolayca kas yapabilir. Diğer adı kondisyon aleti olan Scarlett, kısa zamanda fit görünüme sahip olmanız için idealdir. Bel esnetmek için çift kolları bulunan scarletti aynı zamanda bayanlarda kullanıyor.
  • Training Bel ve Karın Kası Aleti: Training kartın kası egzersizlerinde erkeklerin çok tercih ettiği alettir. Karın kası çalışmak ve kasları dengeye koymak kolay değildir. Bu süreçte kullanılan aletlerin ve yapılan işlerin hepsi zor olan egzersizdir. Training karın kası egzersizleri yapmak için idealdir.

Bayan Karın Kası Egzersizleri

Kadınların kalça kısımlarında olan fazlalık rahatsızlık edicidir. Aşağıda verilen karın kası egzersizleri bayan aletlerini kullanarak ve düzenli program yaparak kısa sürede kilo verebilirsiniz.

  • Bel İncelten Fitness Aleti: kadınlar genelde, beli ince gösteren bir aletle çalışmayı tercih edebîleriler. Evde belinizi inceltecek olan açık hava spor aletini de kurabilirsiniz. Evdeki salonunuz çok büyük ve kullanılmıyorsa evde karın kası yapmak için bel incelten lastik kullanabilirsiniz.
  • Adımlayıcı Fitnes: dış veya iç mekânda spor yapmaya karar verenler için yadımlayıcı spor ürünlerini kullanmak çok eğlenceli olacaktır. Adımlayınca fitnesi metal spor aletlerinde karın kası yapmak için gerçekten çok ideal. Ayrıca evde karın kası egzersizleri yapmaya karar veren kadınlar için el yayı ile birlikte kullanılan adım sayan ürünler çok fazla kullanılmaktadır.
  • Açık Alan Spor Aletleri: Kadınlar genelde spor merkezlerinden sıkıldıkları için açık alanda ve temiz havada olan spor aletlerini kullanırlar. Birçok kent park ve spor alanlarında hoş duran açık alan spor aletleri sizin dinç kalmanızı sağlar.
  • Mekik Aleti Bayanlar: Bayanlar için ideal olan mekik aletinin evlerde kullanılması adına üretim süreçleri değerlendirildi. Bayanların mekik çekmesi için son derece kullanılışlı olan aletler sizin hoşunuza gidecektir.
  • Jimnastik Spor Aletleri: bayanların karın kası yapmak için kesinlikle Jimnastik spor aleti kullandığını belirtmek isteriz. Vücudu dengede tutmak adına jimnastik spor aletleri kullanabilirsiniz.
  • Teker Spor Aleti: bayanların çok fazla kullandıkları teker spor aletlerin de bel bacak ve kalça kısımları çalışacaktır. Kalça kısımları çalışından kadınlar fazlalıklardan kurtulacak tekerlekli olan spor aletleri aynı zamanda karın kasını da çalıştırır. Seri hareketler yapmanıza destek olur.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir